Sanitarni kontejneri

Sanitarni kontejneri se koriste onda kada se javi potreba za sanitarnom opremom, sanitarnim objektom za:

  • događaje (muzičke festivale, sportske događaje, koncerte)
  • kampove, filmska snimanja, revije na otvorenom
  • sezonska letovališta
  • plaže, venčanja, gradilišta
  • kao dodatni sanitarni objekti
  • mesta gde nema uslova za zidanje sanitarnog objekta

Do sada smo proizveli razne tipove sanitarnih kontejnera. Od klasičnih koji treba da zamene wc ili kupatilo pa do luksuznih, kombinovanih muško-žensko, posebno muške, posebno ženske, podeljen muško-ženski kontejner, sa tuševima, itd. Sanitarni kontejneri počinju da se proizvode tek nakon definisanja njihove veličine, oblika, broja kabina, sanitarija, vrste opreme koja će se ugraditi, itd.

Podržava skoro sve vrste podnih i zidnih obloga, vrste i tipove sanitarija, sanitarne galanterije, stolarije, tuševa i kabina, itd. Sanitarni kontejneri se znatno brže proizvedu i spremni su za upotrebu u poređenju sa zidanim objektima.

Sanitarni kontejneri prednosti i mogućnosti: Ovaj tip kontejnera/modularnog objekta pruža dosta mogućnosti kombinovanja bilo da je reč o posebnom delu za muškarce i žene, deo za tuširanje, presvlačenje, čisto sanitarni deo, klasično kupatilo. Veoma brzo i lako se postavlja. Kako bi neometano funkcionisao potrebno je obezbediti priključak na vodovod, kanalizaciju i izvor električne energije.

U slučaju da nema uslova za pomenute priključke ili neki nedostaje, imamo u ponudi agregate i tankove (za čistu/tehničku i otpadnu vodu). Sanitarni kontejneri mogu biti u potpunosti samostalne jedinice i postavljati se na bilo kom mestu.

CENA KONTEJNERA ZA KUPOVINU ZAVISI OD:

OPREMLJENOSTI (kvaliteta stolarije, sanitarija, podnih i zidnih obloga, itd.) I VELIČINE KONTEJNERA, VREMENSKOG PRERIODA NAJMA, MESTA ISPORUKE, DA LI JE KONTEJNER NOV ILI POLOVAN…

3 + 2 =