021/500-345 [email protected]

MICRO

MICRO Serija su najmanje mono Modularne kuće širine 2.95 m i dužine 4.05 m

U ponudi su dva modela, prizemni i sa galerijom postavljenim na sprat.

Spoljni zidovi modula su višeslojni debljine 14 – 23 cm. Sa unutrašnje strane zidovi su farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidovi u kupatilima se oblazu keramičkim pločicama.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrezice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack)  u boji po izboru unvestitora

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama ( ip Lapacho, Sibirki ariš, Kumaru….)

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanti PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po želji Investitora moguća je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – šperovana ( Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama i kompletnim razvodom vodovodne i kanalizacione mreze.

Razvod elektricne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno zavrsavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce ( temeljne stopice ili trake) i priključke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotna provodljivost Modularnog objekta –  U=0,21 – 0,30 W/m2K

Cena MICRO od

700€/m²
na nivou "Siva faza"