021/500-345 [email protected]

Modularni stambeni objekti serije MICRO

MICRO Serija su najmanje mono Modularne kuce sirine 2.95 m i duzine 4.05 m. U ponudi su dva modela, prizemni i sa galerijom postavljenim na sprat. Spoljni zidovi modula su viseslojni debljine 14 cm. Sa unutrasnje strane zidovi su zavrsno sloja farbani unutrasnjom poludisperzionom bojom. Zidovi u kupatilima se oblazu keramickim plocicama.

U Standardnoj izvedbi fasade se oblazu  Fundermax plocama, u dezenu i boji po zahtevu Investitora. Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama (ip Lapacho – 2 cm) Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je AL sa termo prekidom profil Aluminco serije AL 455, sa termoprekidom, trostruko staklo, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba. Po zelji Investitora moguca je ugradnja AL roletni. Unutrasnja Stolarija je drvena – sperovana (Craftmaster) Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama I kompletnim razvodom vodovodne I kanalizacione mreze.

Razvod elektricne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program. Modularni Objekti se kompletno zavrsavaju u fabrici. Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce ( temeljne stopice ili trake) i prikljucke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotnaprovodljivos Modularnog objekta –  U=0,294 W/m2K

MICRO

MICRO G