Modularni stambeni objekti serije MICRO

MICRO Serija su najmanje mono Modularne kuće širine 2.95 m i dužine 4.05 m

U ponudi su dva modela, prizemni i sa galerijom postavljenim na sprat.

Spoljni zidovi modula su višeslojni debljine 14 – 23 cm. Sa unutrašnje strane zidovi su farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidovi u kupatilima se oblazu keramičkim pločicama.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrezice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack)  u boji po izboru unvestitora

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama (ip Lapacho, Sibirki ariš, Kumaru….)

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanti PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po želji Investitora moguća je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – šperovana (Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama i kompletnim razvodom vodovodne i kanalizacione mreze.

Razvod elektricne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno zavrsavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce (temeljne stopice ili trake) i priključke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotna provodljivost Modularnog objekta –  U=0,21 – 0,30 W/m2K

MICRO

MICRO G