Modularni stambeni objekti serije Economic

ECONOMIC 24

ECONOMIC 32

ECONOMIC 45

ECONOMIC 62

Za razliku od ostalih serija ECONOMIC serija su sirine 2.40m i duzine 6.00m

Spoljni zidovi su nesto manje debljine – 14 cm, ali jos uvek zadovoljavaju minimalnu toplotnu provodljivost – U=0,3 W/m2K.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrežice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL  kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack) u boji po izboru investitora.

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama (ip Lapacho, Sibirski ariš, Kumaru…)

Sa unutrašnje strane zidovi su završno farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidov u kupatilima se oblazu keramičkim pločicama

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanti PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po zelji Investitora moguca je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – šperovana ( Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama I kompletnim razvodom vodovodne I kanalizacione mreze.

Razvod elektricne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modul se isporucuje kompletno zavrsen po sistemu kljuc u ruke ili  u „sivoj fazi“

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce (temeljne stopice ili trake) i prikljucke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.