Modularni stambeni objekti serije Family

FAMILY Serija se sastoji od tri prizemna modela od tri do četiri modula različitih dimenzija sa dodatni modulima za natkrivene terase. Od dva spratna modela, manji je od dva modula u prizemlju i dva modula na spratu, sirine 2.95 m i različitih duzina. Najveći model u ovoj seriji je spratna kuća od 12 modula sirine 2.4 m duzine 5.50 m

Spoljni zidovi modula su višeslojni debljine 14 – 23 cm. Sa unutrašnje strane zidovi su farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidovi u kupatilima se oblažu keramičkim pločicama.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrežice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL  kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack) u boji po izboru investitora

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama (ip Lapacho, Sibirski ariš, Kumaru…)

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanto PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po želji Investitora moguca je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – sperovana (Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama i kompletnim razvodom vodovodne i kanalizacione mreze.

Razvod električnih instalacija je skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno završavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce (temeljne stopice ili trake) i priključke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotna provodljivost Modularnog objekta –  U=0,21 – 0,30 W/m2K

Family 27

Family 62

Family 88

Family 82

Family 140