021/500-345 [email protected]

Modularni stambeni objekti serije Family

FAMILY Serija se sastoji od tri prizemna modela od tri do cetiri modula razlicitih dimenzija sa dodatni modulima za natkrivene terase. Od dva spratna modela, manji je od dva modula u prizemlju i dva modula na spratu, sirine 2.95 m i razlicitih duzina. Najveci model u ovoj seriji je spratna kuca od 12 modula sirine 2.4 m duzine 5.50 m

Spoljni zidovi modula su viseslojni debljine 23 cm. Sa unutrasnje strane zidovi su zavrsno sloja farbani unutrasnjom poludisperzionom bojom. Zidov u kupatilima se oblazu keramickim plocicama.

U Standardnoj izvedbi fasade se oblazu  Fundermax plocama, u dezenu i boji po zhtevu Investitora.

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama ( ip Lapacho – 2 cm)

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je AL sa termo prekidom profil Aluminco serije AL 455, sa termoprekidom, trostruko staklo, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba. Po zelji Investitora moguca je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – sperovana ( Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama I kompletnim razvodom vodovodne I kanalizacione mreze.

Razvod elektricne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno zavrsavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce ( temeljne stopice ili trake) i prikljucke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotnaprovodljivos Modularnog objekta –  U=0,211 W/m2K

Family 27

Family 62

Family 88

Family 82

Family 140