Modularni stambeni objekti serije Classic

CLASIC Serija se sastoji od cetiri modela, od dva spojena modula sirine 2.95 m i duzine od 6.08 m do cetiri spojena modula sirine 2.95m I duzine 7.58 m.

Spoljni zidovi modula su višeslojni debljine 14 – 23 cm. Sa unutrašnje strane zidovi su završno farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidov u kupatilima se oblazu keramičkim pločicama.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrežice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL  kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack) u boji po izboru investitora.

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguće je obložiti I sa drvenim daskama (ip Lapacho, sibirski ariš, Kumaru. …)

Debljina unutrasnjih zidova je 10 cm.

CLASIC 36

CLASIC 70

CLASIC 53

CLASIC 88

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanti PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po želji Investitora moguca je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – šperovana (Craftmaster)

Sanitarni uredjaji, u standardnoj izvedbi su marke Geberit, kompletno montirani sa slavinama i kompletnim razvodom vodovodne i kanalizacione mreze.

Razvod električne instalacija skriven u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno zavrsavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce (temeljne stopice ili trake) i prikljucke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotna provodljivost Modularnog objekta –  U=0,21 – 0,30 W/m2K