Modularni stambeni objekti serije TINY

TINY Serija su mono Modularne kuće širine 2.95 m i različitih dužina od 6.08 m do 10.14 m.U ovoj seriji je i jedan model sa dva Modula širine 2.95 m i duzine 6.08 m postavljeni na sprat.

Spoljni zidovi modula su višeslojni debljine 14 – 23 cm. Sa unutrašnje strane zidovi su farbani unutrašnjom poludisperzionom bojom. Zidovi u kupatilima se oblazu keramičkim pločicama.

U Standardnoj izvedbi spoljna obloga fasade je od Bavalita nanesen preko mrežice i lepila, a po želji spoljna obloga moze biti od HPL  kompozita čvrstog jezgra (ASD, Fundermax ili Compack) u boji po izboru investitora

Po zahtevu investitora, fasade ili delove fasada moguce je obloziti sa drvenim daskama (ip Lapacho, Sibirski ariš, Kumaru…)

Debljina unutrašnjih zidova je 10 cm.

Spoljna stolarija je je u osnovnoj varijanti PVC sa dvostrukim staklom, a po zahtevu, od AL profila Tehnomarket lineal therm 77, sa termo prekidom. zastakljeni sa trostrukim staklom, unutrašnja strana niskoemisiono, spoljna strana Climaguard – četiri godisnja doba.

Po želji Investitora moguća je ugradnja AL roletni.

Unutrasnja Stolarija je drvena – šperovana (Craftmaster)

Razvod električnih instalacija skriven je u zidu u rebrastom crevu, ALING program.

Modularni Objekti se kompletno završavaju u fabrici.

Na mestu postavljanja modula potrebno je pripremiti potrebne oslonce ( temeljne stopice ili trake) i priključke za Vodovod, Kanalizaciju i Struju.

Toplotna provodljivost  Modularnog objekta –  U=0,21 – 0,30 W/m2K

TINY DUO

TINY 24

TINY 30

TINY 18

TINY 27